Post thumbnail

PSL kolmannen viikon peleistä ei jäänyt juuri raportoitavaa. PEL Openien vuoksi PUBG Suomiliigan pelit aloitettiin jo 17:00 ja valitettavasti kolme ensimmäistä peliä meni allekirjoittaneelta ohi. Kapteeni @selvaepyy :n kylmä analyysi tämän kertaisista Erangel-eristä olikin että ”Pappojen pelitaito ei riitä”, eli pelit jatkuivat samaa rataa kuin mihin edellisviikon kahdessa viimeisessä pelissä jäätiin.

Neljäs kartta oli karua seurattavaa kun Nordic Goblins ja Paapat hyppäsivät kummatkin Power Gridin ympäristöön. Molemmat joukkueet splittasivat alkuun, mutta Papoista poiketen NG:n pelaajat kokosivat joukkonsa nopeasti ja haastoivat ensin Selväpyyn+Tomazzin neljän pelaajan yhteisvoimin. Ensimmäisen Paapan pudotessa tuli striimiä seuranneelle sellainen tunne, ettei tiimi ollut kovin tietoinen siitä mitä ympärillä tapahtui. Kippoministerin ja Kotzin nopeampaa reagointia ja tukea olisi tarvittu.

Hetkeä myöhemmin Nordic Goblins vei vielä toisen 4 vs 2 taistelun Paappoja vastaan ja erä oli Pappojen osalta pelattu.

Viidenteen erään Paapat olivat joutua kolmella pelaajalla tiimin sisäisten (motivaatio)ongelmien vuoksi. Paapat ottivat kuitenkin itseään niskasta kiinni ja viides erä näytti jo vähän paremmalta – otettiin ns. jalkarinki ja kaaduttiin rehdisti taistellen aluetta kohti pyrkiessä.

Parrattomat pitääkin heikkojen otteiden johdosta nyt Pubg-suomiliigan häntäsijaa – ehkä kuitenkin odotetusti. Paapat aikovat kyllä edelleenkin lyödä lusikkaansa soppaan ja hämmentää kentällä parhaansa mukaan joten kaikki mukaan kannustamaan seuraavalle kierrokselle!

Pistetilanne kolmannen viikon jälkeen löytyy tästä linkistä.

Paljastetaan vielä sen verran että nyt kolmen pelatun kierroksen jälkeen on tarkoitus hieman kierrättää pelaajia ja päästää myös varapelaajina toimivia Rattijabaa ja Z1nkJeä tositoimiin, mutta nähdäänkö heitä jo seuraavalla kierroksella – se jää nähtäväksi! 😉