Post thumbnail

Pappojen PSL kausi alkoi 27.4.2019 klo 19:00 kun ensimmäisen kerran laskeuduttiin Erangeliin muiden Pubg suomiliigaan tiensä selvittäneiden joukkueiden kanssa.

Ensimmäisen pelipäivän merkitys koko kautta ajatellen on mielenkiintoinen sillä odotettavissa oli taisteluita laskeutumispaikoista, kun tiimit hakevat omaa paikkaansa kartalta. Papat kuitenkin löysivät hyvin paikkansa joka kierroksella, eikä suuria yhteydenottoja koettu kierrosten alkumetreillä.

Ensimmäisen pelipäivän tavoitteena oli kokeilla eri taktiikoita ja saada kokemusta muiden joukkueiden liikkeistä. Ensimmäiset positiot saatiinkiin scoutattua ja haltuun useimmiten ongelmitta, mutta sitten jäätiin ”jumiin” ja seuraaville alueille siirtyminen tuotti suuria vaikeuksia joka kierroksella.

Vielä kun tappomäärät jäivät vähäisiksi oli kotiinviemisinä heikko pistesaldo ja 13. sija liigassa, vaikka viimeisessä kartassa alue suosikin joukkueen kakkossijalle.

Kapteeni @Selväpyyn mukaan: ”suurin syy on kokemattomuus, mutta sitä kertyy joka pelistä lisää joten joka viikko tullaan vahvempana ja lopuksi PP on ylivoimainen”.

Striimistä katsottuna parannettavaa on etenkin ympäristön tarkkailussa pelin keskivaiheilla ja seuraavan siirtymisen suunnittelussa, ettei uutta positiota haettaessa ajeta suoraan vihollisen tähtäimeen.

Seuraavaan pelipäivään Parrattomat Paapat lähtee taas pelaamaan omaa peliään ja parantamaan liigasijoitusta.

Turnauksen pistetaulukko -> Pistetaulukko.

Sijoitus ErangelErangelErangelMiramarMiramarTapotPisteet yht.
13.9.14.15.12.2.713